Episod 61 – Mulholland Drive, Linda Linda Linda & Brave

I episod 61 experimenterar vi fram en fascinerande filmtrojka i form av Mulholland Drive, Linda Linda Linda och Brave. Dessutom bjuder lyssnaren Eric Sjöberg på en lista som drar ner byxorna på podcasten.

Episod 61

Om Tommy filmar Niklas och Emilio

Tommy filmar Niklas och Emilio
Detta inlägg publicerades i podcast och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Episod 61 – Mulholland Drive, Linda Linda Linda & Brave

  1. Ert kanske bästa avsnitt! Blanda in Lynch, en obskyr filmtitel som verkar mycket sevärd, lite kritik på en hypad men mindre lyckad film samt lite inputs från Eric Sjöberg och ni har ett framgångsrecept!

    …Även om ni oftast är väldigt lyssningsvärda, givetvis. Mer Lynch är det jag helst vill ha och att ni pratar om en film hellre lite för länge än att ni bara sveper förbi diskussionen kring den – och det är min lilla input. Skulle gärna höra er prata om Gaspar Noé ifall ni inte gjort det.

    Jättetrevlig podcast! Är en ”trogen” lyssnare sedan årsskiftet och har gått tillbaka i arkivet och lyssnat en hel del. 🙂

  2. TNEpod skriver:

    Tack för snäll feedback! Mer Lynch är definitivt något vi eftersträvar i programmet. Kanske ett stående inslag när Emilio går igenom mannens filmografi i kronologisk ordning?

    För övrigt anser vi själva att episod 62 är snäppet vassare än detta avsnitt, så skynda på att lyssna om du inte gjort det än! /N

Lämna en kommentar